. .

Voorwaarden

Betalingsmogelijkheden

De aanbetaling en de eindafrekening vindt plaats via uw creditkaart. Wij accepteren Visa, MasterCard, American Express en Diners Club. Nadat wij een aanbetaling van 50% van de arrangementprijs ontvangen hebben, ontvangt u van ons de reserveringsbevestiging. Het resterende bedrag wordt 14 dagen voor aanvang van de huurperiode van de gekozen creditcard afgeboekt. Wij sturen u dan de toegangscode voor het resort toe. De door u tijdens uw verblijf gewenste aanvullende diensten of eventuele transfers kunt u bij het uit checken op de terminal met uw creditcard afrekenen.

U kunt uw factuur te allen tijde via het infotainmentsystem in uw appartement inzien.

Bij een aantoonbare, schriftelijke annulering 60 dagen voor de overeengekomen huurperiode wordt de aanbetaling minus de bank- of terugstortingskosten op de rekening van de gast teruggestort. Bij annuleringen tot 14 dagen voor aankomst wordt 50% van de arrangementsprijs in rekening gebracht. Bij annuleringen binnen 14 dagen voor de overeengekomen huurperiode of bij vroegtijdig vertrek wordt 100% van de arrangementsprijs in rekening gebracht.

U kunt een annuleringsverzekering afsluiten om de annuleringskosten te dekken. Meer informatie daarover kunt u opvragen op www.europaeische.at of telefonisch via onze boekingscentrale +43 (0)5522 71555-0.
Op de aankomstdag kunt u vanaf 16.00 uur in het appartement terecht. Wij verzoeken u om op de dag van vertrek het appartement en de parkeergarageplaats voor 10.00 uur te verlaten.

We willen u nog op het volgende wijzen:
- aanvullende diensten (extra personen, huisdier, kinderledikant…) dient u bij de boeking al op te geven
- in de lobby, het fitnesscentrum en de algemeen toegankelijke ruimtes is roken niet toegestaan.

Wij verheugen ons op uw reservering!

In- en uitchecken

Nadat u uw toegangscode hebt ingevoerd gaan de 'deuren' van Alpin Lodges Kühtai voor u open en komt u in de lobby. Wij verzoeken u om daar op een van de twee terminals met behulp van uw creditcard in te checken. Dit is erg eenvoudig en kost slechts enkele minuten. Wanneer u uw (2 - 4) keycards (= sleutels) ontvangen hebt, rijdt u de parkeergarage in naar de voor u gereserveerde parkeerplaats (een bewegwijzering met kleuren helpt u die te vinden). Vanuit de goedverlichte parkeergarage neemt u de lift naar uw appartement. Op de terminals en in de lobby vindt u alle informatie over Alpin Lodges. Op het overzichtspaneel ziet u waar uw appartement zich bevindt en vindt u informatie over de bewegwijzering. Wij verzoeken u om op de dag van uw vertrek opnieuw met uw creditcard op de terminal uit te checken.

Wij wensen u een goede reis en verheugen ons erop om u te mogen begroeten in Alpin Lodges Kühtai!

Downloads: Algemene voorwaarden verhuur