. .

Faciliteiten

 

 

 

Ligging Alpin Lodges t.o.v. skipistes
Ligging AlpinLiving-
appartementen Silberhirsch
t.o.v. skipistes.
Klik op foto voor download.

De AlpinLiving appartementen zijn royaal in typisch Tiroler landhuisstijl ingericht en beschikken over een groot overdekt en gemeubileerd balkon op het zuiden.

TIP: klik op de foto's voor een vergroting.

Het luxe ski-resort waarin de twee ultra exclusieve AlpinLiving-appartementen zich bevinden, bestaat uit 4 appartementgebouwen, met totaal 54 appartementen. Het resort is direct gelegen aan de ski piste van Kühtai (ski-in ski-out), de Kühtai skipas is geldig voor zowel Kühtai als het skigebied van Hochoetz. Tussen de beide gebieden rijden gratis skibussen.

De Silberhirsch appartementen bevinden zich op de eerste en tweede etage van het hoofdgebouw
(gebouw A), dit is het gebouw waar ook de receptie (Check-in), lobby met informatiestand en de fitness zijn ook kunt u in de ochtend hier uw vers gebakken broodjes kunt ophalen.

In de lobby/receptieruimte bevinden zich de Check in terminals, na het invoeren van de reserveringscode, ontvangt u de keycard (sleutel) die toegang geeft tot uw appartement en de parkeergarage.

De broodjescorner en info-stand.

Fitness- en trainingsruimte.

Vanuit de parkeergarage, waar uw gereserveerde parkeerplaatsen zijn (2 stuks per appartement), kunt u via de personenlift of de trappen uw appartement bereiken.