. .

Aquadome

AQUA DOME en Thermen Längenfeld - de nieuwe dimensie in ontspannen, de kracht van de contrasten. Thermen midden in de bergen. Ervaar diepe diepten en machtige hoogten, warmte en koelte. Een combinatie van diepe ontspanning en opwekkende vitaliteit.

Op het ongeveer 50.000 m² grote gebied komt de oerkracht van het warme thermaalwater samen met de imposante bergen in het Ötztal tot een thermenbelevenis van een heel speciale soort. De veelomvattende aanbieding van de enige Thermen in het westen van Oostenrijk laat niets te wensen over: Thermenhal met 2 binnenbassins (van 34 en 36°C), actiefbassin, openluchtthermen met drie buitenbassins in vorm van op stelten staande schalen, 'Ark van Noach'; een zorgvuldig afgescheiden gebied voor kinderen, Saunawelt, Beauty & Body Treatment Area, fitnesscentrum en medisch competentiecentrum 4Health.

 Als partner van AQUA DOME kunnen wij onder andere dagkaarten reserveren tegen voordelige tarieven. Neem hiervoor contact op met onze boekingscentrale; wij informeren en adviseren u graag!